Космічні американські гірки


Віртуальна реальність зараз повністю полонила розум та уяву розробників найрізноманітніших ігор. Проте, хоча вона більш захоплююча, ніж будь-яка інша форма розваги, як і раніше, вона не здатна задіяти всі почуття одразу. Але що буде, як ми доповнимо елементами віртуальної реальності традиційний атракціон?

Прикладом винахідливості у використанні нових технологій у доповнення до вже існуючих послуг є британський парк розваг Alton Towers Resort, що вже у квітні цього року запропонує відвідувачам американських гірок вдягти шолом віртуальної реальності.
Ідея атракціону «Галактика» полягає у тому, що вирушаючи у віртуальну подорож через космос відвідувач зможе отримати повноцінний досвід, сприймаючи гру не лише очима і вухами, але всім своїм тілом.
За три хвилини відвідувачі зможуть відчути себе космонавтами, що злетають у космос, подорожують новими галактиками, пролітаючи повз різноманітні планети та червоточини.

Керівництво парку розваг каже, що задля запобігання травмам та заколисуванню цей атракціон буде оснащений спеціальними ременями безпеки, що притримуватимуть плечі та шию відвідувачів. Шолом синхронізується з відрізком шляху, на якому знаходиться відвідувач, та з рухами його голови.
Для людей, які бажають продовжувати кататися на звичайних американських гірках, буде доступна і традиційна, не віртуальна опція.
За матеріалами сайту http://techcrunch.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA