Новорічне підвищення продажів в FMCG за допомогою мобільного маркетингу: кейс від Coca-Cola


Coca-Cola вирішила підвищити продажі у святковий період, організувавши кампанію, націлену на подорожуючих. Основними місцями проведення новорічної кампанії були аеропорти та транспортні вузли. Механіка акції – “надішли смс та виграй”, призовий фонд – два авіаквитки або подарункові карти Amazon.

Для проведення акції Coca-Cola об’єднала зусилля з компанією громадського харчування HMSHost. Для участі в акції споживач мав придбати напій Coca-Cola в точках продажу HMSHost, щоб отримати спеціальний код.
“Основною метою програми було поширити святкове привітання”, сказав Afsaneh Шейбані, директор креативного маркетингу в HMSHost, Bethesda, MD. “Ми очікуємо, що програма також допоможе підвищити обізнаність щодо бренду наших ресторанів HMSHost, а також про широкий вибір продукції Coca-Cola в мережі. Враховуючи різноманітність продуктів Coca-Cola, які продаються в наших ресторанах, ми дійсно здатні задовольнити будь-яких прихильників продукції бренду”.

Опис механіки акції
Споживачі, що проходили через аеропорти або інші транспортні вузли, мали змогу взяти участь у “тоталізаторі” до 11:59 години 31 грудня 2015 року, придбавши будь-яку продукцію Coca-Cola в мережі HSMHost.
Покупці отримували квитанцію, що містила акційний код. Потім вони відправляли смс з текстом HOLIDAY на номер 30364, і отримували посилання на форму промо-сайту, у яку потрібно було ввести дату свого народження. У наступному вікні потрібно було ввести восьмизначний код з квитанції. Таким чином покупець потрапляв до переліку учасників акції.
Також учасників заохочували поділитися свохїм досвідом і халяви на соціальних медіа через хештегом #HMSHostElf.
За матеріалами сайту: http://www.mobilecommercedaily.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA