Мешканка Херсонської області виграла 50 тис. гривень, купивши насіння


Організатори промо-акції ТМ Хомка маркетингова агенція Momentum та її технічний партнер, агенція мобільного маркетингу LEAD9 відзвітували про результати проекту.

За підсумками передбачених розіграшів: кілька десятків людей отримали “стратегічні” запаси продукції снеків, 61 учасник акції отримав грошове заохочення в розмірі 1000 ГРН, а головний приз 50 тис. гривень дістався жительці Херсонської області.

Акція проходила з 1 жовтня по 1 грудня 2015 року. Згідно її умов покупець повинен був зареєструвати промо-код, який знаходився в середині упаковки. Реєстрація учасників проводилася або через сайт, або шляхом SMS. Спеціально для акції був створений сайт, адаптований під планшети і смартфони. На сайті також були опубліковані результати розіграшів.

Старший мененджер LEAD9 Вадим Леньо назвав дві основні причини успішності акції та уваги до неї з боку великої кількості учасників. “Механіка промо – дуже зрозуміла і зручна. Купив насіння, знайшов код, відправив. А тут ще й приз отримав. Все просто. До того ж, до акцій з грошовою винагородою інтерес в українців завжди високий, особливо коли подарунків багато і шанси отримати їх великі”, – підсумував старший менеджер агенції мобільного маркетингу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA