Як Victoria’s Secret використовує смс для підтримання лояльності споживачів


Цікавий кейс від популярного бренду білизни Victoria’s Secret про використання смс-маркетингу для підвищення лояльності покупців та збільшення продажів.

“Ексклюзивність є ключовим чинником в клубах мобільних лояльності”, каже Джефф Хейзен, засновник компанії Gotta Mobilize та автор книги “The Art of Mobile Persuasion”. “Саме це впливає на рівень продажів для багатьох брендів. Victoria’s Secret у цьому плані просто зразок для наслідування. Вони готують базу покупців ще до того, як продукція надходіть у продаж. Більше того, вони примудряються побудувати маркетингову кампанію так, щоб отримати максимум перед новорічними святами”.

Відправ повідомлення, щоб виграти!

Victoria’s Secret відзначає своє щорічне фешн-шоу, яке проводиться у грудні, та є гіпер-популярним серед прихильників бренду, за допомогою смс-конкурсу.
Для того, щоб підвищити обізнаність про акцію та спонукати споживачів до покупок, бренд рекламує свій смс-конкурс за допомогою соціальних медіа, смс та електронної пошти.

Фани бренду, що бажають виграти подарунки, заробляють більше шансів їх отримати виходячи з того, скількох своїх друзів вони заохотили зареєструватися для участі в акції. Люди переходять за посиланням до конкурсу, реєструються з допомогою електронної пошти або Facebook, та діляться посиланнями зі своїми друзями, що дає їм перевагу у бортьбі за приз.

За кожного друга, який також бере участь в акції, Victoria’s Secret надає користувачу доступ до “секретного” конкурсу на три хвилини раніше, ніж іншим, і чим швидше той переходить за посиланням, тим більше шансів має на виграш.

Бренд білизни роздає знижку у $10 на придбання бюстгальтеру та безкоштовні трусики у подарунок численним учасницям, що натискають на посилання швидко.

Також бренд нещодавно провів в Instagram акцію, за якою жінка могла отримати в фірмовій крамниці білети на шоу (10-го листопада), сфотографуватися з ними, розмістити фото у мережі та миттєво отримати у винагороду купон на знижку у $10.

За матеріалами сайту: http://www.mobilecommercedaily.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA