Walmart розвиває мобільну комерцію у сегменті продуктів харчування


Walmart розширює сервіс, який дозволяє клієнтам купляти продукти в Інтернеті, в тому числі за допомогою смартфона, і забирати готовий “пакунок” у зручний для себе час.

Безкоштовний сервіс одразу почав користуватися популярністю серед споживачів, імовірно, через зручність, з якою вони можуть додавати продукти в свої списки покупок та забирати, коли потрібно. Більше половини замовлень у тестовий період надійшло з мобільних пристроїв, доводячи, що продуктовий сектор – відмінний кандидат на “діджиталізацію”.

“На кожному з ринків, які ми відкрили, швидкість, з якою клієнти починають користуватися послугою більша, ніж на попередньому”, – повідомив PR-директор Walmart. “У найближчі тижні ми збираємося анонсувати доступність даної послуги на більшій кількості ринків”.

Виключна зручність

У даний час Walmart надає споживачам у 8 штатах Америки можливість отримати доступ до платформи за допомогою мобільного додатку або веб-сайту.

Споживачі можуть переглядати увесь спектр пропозицій рітейлера, додавати продукти до свого віртуального кошика і сплачувати онлайн.
Вони вказувають, коли зможуть забрати покупку, після чого дістаються до найближчого Walmart і забирають продукти на спеціальному парковочному місці.
Користувачі мають можливість забрати замовлення в той же день, якщо вони зробили його до 10:00 ранку.
70% відсотків населення Сполучених Штатів проживає максимум в п’яти милях від крамниць Walmart, тому рітейлер вважає, що володіє необхідною базою споживачів, щоб ця послуга набула великої популярності. Крім того, все більша кількість осіб воліє купляти бакалійні товари через цифрові канали щоб заощадити час, тому “діджиталізація” – це один з найважливіших маркетингових пріоритетів для рітейлерів.

За матеріалами сайту www.mobilecommercedaily.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA