Світова географія Інтернет-залежності

Нові результати дослідження, проведеного консультативною компанією AT Kearney показали, жителі яких країн проводять найбільше часу в Інтернеті.

Першість, в рейтингу онлайн-залежних, отримали жителі Бразилії. Замикають трійку лідерів Нігерія та Південна Африка, які за результатами обігнали навіть США.

Дослідження проводилося серед жителів десяти країн з найбільшою кількістю Інтернет-користувачів. У кожній країні фахівці опитали приблизно тисячу респондентів, які використовують Інтернет хоча б один раз на тиждень. 51% бразильських користувачів заявили, що вони знаходяться онлайн протягом усього дня, а 20% заходять в Інтернет більше ніж 10 разів на день.

Такі результати досить передбачувані, адже Бразилія займала друге місце по рівню проникнення смартфонів в Латинській Америці на початок 2014 року. Перше місце тоді дісталося Мексиці, яка в це опитування не входила.

Також, в ході дослідження було встановлено, що більше за інших онлайн бувають люди у віці 16-35 років (53% опитаних) і неодружені (також 53%). Соцмережі займають перше місце за метою перебування онлайн в топових країнах. Так, в Бразилії респонденти приділяють їм 58% від усього часу проведеного в Інтернеті.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA