До 2018 року половинна населення планети буде On-line

Майже половина населення Землі (приблизно 3,6 мільярди людей) до 2018 року, буде користуватися Інтернетом хоча б раз на місяць. Про це йдеться в нових данний опублікованих аналітичною компанією eMarketer.

Вже наступного року кількість Інтернет-користувачів сягатиме 2,89 мільярди осіб, що складає приблизно 42,4% світового наслення. Даний показник на 6,2% вищий порівняно з 2014 роком. Таке зростання аналітики пов’язують з широким розповсюдженням недорогих мобільних телефонів і розвитком широкосмугового доступу до Інтернет на ринках, що розвиваються, таких як Індія та Індонезія.

«В той час, як розвинені ринки близькі до насичення за кількістю Інтернет-користувачів, їх число на ринках, що розвиваються буде збільшуватися вдвічі щороку аж до 2018 року і, таким чином, забезпечить зростання користувачів Інтернет в усьому світі», – зазначають експерти.

За даними рейтингу eMarketer, серед 25-ти країн, де люди різного віку хоч раз в місяць виходять в інтернет, на першому місці знаходиться Китай, де кількість Інтернет-користувачів в 2014 році склала 643,6 мільйони осіб. На другому і третьому місцях розташувалися США та Індія, в яких хоча б раз на місяць On-line виходили 252,9 мільйони і 215,6 мільйони відповідно.

За прогнозами аналітиків до 2016 року Індія та США поміняються місцями у рейтингу. В Китаї, судячи з потенційних темпів зростання, кількість Інтернет-користувачів складе 3/4 мільярда вже в 2018 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA