В мережі з’явилась перша інформація про наступний iPhone

Новий iPhone матиме більший дисплей та значно покращену камеру. Про це повідомляється в The International Business Times, який узагальнив наявну на даний момент неофіційну інформацію про наступне покоління смартфонів Apple.

Згідно з даними ресурсу смартфон буде володіти ще більшим дисплеєм, ніж смартфони шостого покоління. Крім того він матиме високу чіткість зображення. Окрім того, цілком можливо що Apple може відмовитися від апаратної кнопки, а Touch ID буде вбудована безпосередньо в екран, не виключають появи нових технології розпізнавання особи для розблокування апарату.

За даними ресурс iphone 7 update, екран нового iPhone виконано із сапфірового скла, яке міцніше, ніж покриття Gorilla glass. Корпус апарату може бути повністю виконаний з «рідкого металу», що дозволить зробити його міцнішим.

Очікується, що камера наступного року здійснить величезний стрибок, використавши незвичайну двохлінзову систему котра робить зображення, за якістю подібні до знімків з професійних фотоапаратів. Такого ефекту Apple може досягти за допомогою датчика Exmor RS IMX230 Sony. Фотомодулі компанії вже використовувалися при створенні iPhone. Exmor RS IMX230 має роздільну здатність у 21 мегапіксель, та може записувати 4К-відео.

Окрім того, ряд ЗМІ пророкують iPhone 7 чотирьохядерний процесор, збільшення об’єму пам’яті до 256 гігабайт а також збільшення терміну роботи від батарей завдяки технологіям енергозбереження. Очікується, що черговий iPhone вийде у вересні наступного року.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA