Безкоштовний 90-годинний курс програмування від Google

Освітня платформа Udacity та Google запустили 90-годинний навчальний курс, який навчить програмуванню під Android. Декілька десятків відеоуроків від викладачів кращих світових університетів дозволять навчитися програмуванню практично з нуля.

Після завернення навчання, студент зможе написати свій перший додаток під Android, а вже діючі програмісти можуть поліпшити свої знання, освоївши обрані теми.

Для того щоб проглянути свої успіхи на сайті не потрібно проходити спеціальні реєстрації, замість цього ви можете використати свій акаунт у Facebook. Програма курсу складається восьми частин, що присвячені вивченню основ програмування для Android, роботи з геолокаціями та картами, налагодження й тестування додатків, їх публікації, дистрибуції та монетизації, роботі з сенсорами, програмування під носяться гаджети та інши теми.

Даний курс являє собою компіляцію з уроків, розміщених на інших сайтах, однак вони організовані і інтегровані в цілісну систему навчання. Єдиним обмеженням для бажаючих вивчити матеріали є те, що для їх розуміння потрібне знання основ Java.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA