Apple презентували iPad Air 2, iPad Mini 3 та новий iMac

Вчора компанія Apple, на презентації в Купертіно, показала два нові планшети iPad Air 2 та iPad mini 3 та нове покоління iMac з дисплеєм Retina.

Новий iPad Air 2 став на 18% тонший за свого попередника, його товщина становить всього 6,1 міліметра. За словами Apple – це найтонший в світі планшет. iPad Air отримав кнопку Touch ID та став вдічі потужнішим завдяки 64-бітному процесору A8X. Також значних змін зазнала задня камера гаджета, у якої тепер є режим сповільненої зйомки. Як і передбачалось, лінійку поповнив пристрій золотого кольору.

Якщо говорити про iPad mini 3, то основними нововеденнями стали підтримка Touch ID та поява планшета золотого кольору.

Нові 27-дюймові, моноблоки iMac отримали покращений дисплей Retina 5K c роширенням 5120 на 2880 пікселів. Комп’ютер з 4-ядерним процесором Intel Core i5 з частотою 3,5 гігагерц, оснащений поліпшеним графічним прискорювачем AMD Radeon R9 M290X та має 8 ГБ оперативної пам’яті. Ємність гібридного диска становить 1 терабайт. iMac працює на новій операційній системі OS X 10.10 Yosemite, завантажити яку зможуть власники і більш старих поколінь.

В презентації Apple також презентували оновлений системний блок Mac mini, детально розповіла про операційну систему iOS 8.1 та повідомили, що Apple Pay почне роботу 20 жовтня.

 

1 коментар до “Apple презентували iPad Air 2, iPad Mini 3 та новий iMac

  1. Сповіщення: max

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA