Нове відео від Samsung: «Galaxy Note 4 не гнеться як інші смартфони»

Після появи інформації про те що новий iPhone 6 може зігнутись просто у вас в кишені, в мережі з’вилась величезна кількість тестів на міцність смартфона від професійних агенцій та простих користувачів. Остронь не лишилась і компанія Samsung, та випустила нове промо.
У відео, компанія підкреслює переваги нещодавно презентованого Galaxy Note 4, який за їх словами не гнеться, як інші смартфони.


Звісно в ролику Samsung не називає конкретно iPhone 6, але є очевидним, що влинуло на появу подібного відео. За словами компанії Apple, за перші шість днів продажів всього дев’ять користувачів звернулися в сервіс зі скаргою на деформацію куплених моделей і їх апарати спроектовані з необхідною міцністю.
А тим часом в мережі, не менш активно, обговорюють зазори в корпусі Galaxy Note 4. Нагадаємо, що справа йде про щілину між корпусом та екраном в яку з легкістю можна просунути пластикову картку. Раніше виробник заявив, що всі Galaxy Note 4 ваідповідають високим стандартам якості, а широка щілина навколо дисплея обумовлена ​​технологічним процесом і не впливає на його функціональність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA