Дегустуйте молоко онлайн з ТМ Premialle

Використовуючи сучасні технології ТМ Premialle пропонує всім поціновувачам молока прийняти участь в першій в світі онлайн дегустації. Все, що вам для цього необхідно – комп’ютер підключений до Інтернет та смартфон.

Для того щоб розпочати дегустацію необхідно відвідати сайт бренду, та слідувати підказкам. Для початку необхідно синхронізувати комп’ютер та смартфон, цей процес займе близько хвилини та поки ви очікуєте починайте думати про молоко. Завдяки інтуїтивно зрозумілому керуванню, ви можете керувати дегустацією з екрану свого мобільного, а результати ваших рухів одразу ж відображаються на екрані комп’ютера. В ролі молочного гурмана, ви можете налити собі склянку молока, оцінити його колір, поспостерігати за плавними молочними хвилями та майже “спробувати” його на смак.

Гарний приклад, як використовуючи прості хакарктеристики продукту та сучасні технологій отримати реальний WOW-ефект від споживачів. Щоправда з мобільним Інтернетом наврядчи ви зможете насолодитись процесом дегустації, тому краще використовувати Wi-Fi підключення до появи 3G.

Компанія “ТЕРРА ФУД”, до складу якої входить бренд Premialle, динамічно розвивається та є лідером ринку вершкового масла, спредів і сиру в Україні (за даними компанії).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA