Агенція MobEye розробила і запустила ко-промо продажу для McDonald’s і UMC

Мережа ресторанів МакДональдз буде святкувати «Мобільне Різдво» і запрошує приєднуватися всіх бажаючих! З 20 грудня, купивши будь-яке Велике меню + Десерт, відвідувач отримує старовий пакет SIM-SIM. З цього стартового пакету необхідно відправити на номер 5522 будь-який SMS і відразу ж дізнатися чи виграв подарунок: мобільний телефон або ноутбук.

Агенція MobEye вже вкотре проводить для МакДональдз SMS-промо і очікує велику кількість учасників. Мобільний канал максимально спрощує участь у промо споживачів, а також дає можливість моментально та особисто сповістити учасника про наявність подарунка. Вартість відправки SMS-повідомлення на номер акції є стандартною.

Подібні заходи проводились MobEye для McDonald’s в 2005-2006 роках. В них взяло участь більше 50-ти тисяч учасників. За промо 2005 року MobEye отримало нагороду Best Marketing Practice на Всесвітній Конвенції Директорів McDonald’s у 2006 р., в Чикаго (США).

Олег Гончаренко з відділу маркетингу МакДональдз Юкрейн так оцінив перші дні святкової акції: «кампанія стартувала успішно, результат за 5 днів перевищує план на 50%. Мобільний канал обраний, оскільки він є релевантним нашій аудиторії – молодим людям 20-35 років».

Джерело інформації: Агенція мобільного маркетингу «MobEye»

1 коментар до “Агенція MobEye розробила і запустила ко-промо продажу для McDonald’s і UMC

  1. Назар Гриник

    Good-bye, MobEye!
    Ключові фахівці покидають агенцію мобільного маркетингу MobEye, щоб створити свій власний бізнес.

    В січні 2007 року на титульній сторінці веб-сайту MobEye з’явилася новина про зміну її керівництва, а зі сторінки з інформацією про команду зникли фото ключових людей – директора, технічного директора та клієнт-сервіс менеджера.
    Що ж сталося, чому так раптово спеціалісти покинули компанію, яку створили і розвивали протягом двох з половиною років?

    Коментує співзасновник та екс-директор MobEye Назар Гриник: “Команда не знайшла спільну мову з власниками компанії щодо її розвитку і вирішила створити власний бізнес. Насправді перехід відбувся не раптово, переговори щодо цього велися між мною і рештою власників MobEye уже більше півроку.

    Прощання відбулося без особливої теплоти, на яку я і не розраховував. Зараз у MobEye нові люди, які не мають ніякого
    відношення до старої команди агенції, і я не хотів би коментувати їхній професійний рівень.

    Щодо мене, то я залишаюся у бізнесі і вже дуже скоро повідомлю ринок про свої конкретні плани. Буде ще цікавіше і краще, ніж було в MobEye, я вам гарантую”.

    ____________

    Агенція мобільного маркетингу MobEye була створена в 2004 році. В активі агенції – проведення успішних мобільних промо кампаній для таких торговельних марок як Procter&Gamble, McDonald’s, Gillette, NOKIA, SAMSUNG, Tuborg, Gallaher, Олімп, телеканалу M1, музичного гурту Океан Ельзи.

    Контакт для преси:
    Назар Гриник

    nazar.grynyk@gmail.com
    +380 67 249 06 88
    +380 50 462 37 62

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA