Google: середній час завантаження мобільного лендінга – 22 секунди

В даний час середній час завантаження сторінки на мобільних пристроях становить 22 секунди. Про це свідчать дані нового дослідження Google. При цьому 53% користувачів залишають мобільну сторінку, якщо вона завантажується довше 3 секунд.

В ході дослідження було проведено аналіз даних по 900 млн мобільних сайтах за січень 2017 року. До вибірки включалися підприємства малого і середнього бізнесу, а також представники топ-1000 по версії Fortune. Вона охоплює 126 країн світу.

Дослідження показало, що у 70% сторінок візуальний контент, розташований у верхній частині, завантажується в середньому 7 секунд. Повне завантаження всього візуального контенту на сторінці займає 10 секунд. При цьому при зниженні швидкості завантаження з 1 до 7 секунд ймовірність того, що відвідувач покине сторінку, зростає на 113%.

Швидкість завантаження не впливає на перегляди сторінок, але впливає на дохід. За даними Google, на мобільних пристроях показники конверсії нижче, ніж на десктопах.

Основний висновок дослідження полягає в тому, що більшість мобільних сайтів – повільні і містять забагато різних елементів.

За матеріалами сайту: https://www.searchengines.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA