Instagram дозволив всім рекламодавцям запускати оголошення в Stories

Фотосервіс Instagram дозволив всім рекламодавцям показувати свої оголошення між повідомленнями в розділі Stories. Доступ для всіх рекламодавців до нового формату з’явиться протягом «найближчих тижнів». Організовувати кампанії можна за допомогою інструментів Marketing API, Power Editor і Ads Manager.

Рекламодавці зможуть налаштовувати охоплення аудиторії, а також контролювати частоту переглядів своїх рекламних повідомлень. «Реклама в Instagram Stories дозволить взаємодіяти з широкою аудиторією, створюючи “ефект залученості”, який так подобається людям. Ми з радістю спостерігаємо як бізнес приймає цей новий для нього формат, вже використовуючи Instagram Stories кожен день», – сказала керівник розвитку бренду Instagram по регіону EMEA Емі Коул.

Вперше про запуск реклами в Instagram Stories було оголошено в січні 2017 року.

За даними Instagram, кількість щоденних користувачів Stories перевищує 150 млн чоловік. При цьому третина найбільш популярних історій була опублікована в акаунтах організацій. У компанії відзначили, що 70% користувачів Instagram підписані на аккаунт будь-якої компанії.

За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA