На UADIGITALS презентуватимуть Карту digital-агенцій ВРК

В рамках конференції UADIGITALS 2017, яка відбудеться 28 лютого 2017 року в Будинку «Майстер Клас», буде представлена Карта digital-агенцій ВРК. Карта розроблена Всеукраїнською рекламною коаліцією (ВРК) спільно з Комітетом Digital-агенцій України (UDAC). Це перелік digital-агенцій ВРК, згрупований за їх експертизою: стратегія і креатив, медіапланування, медіа-баїнг, перформанс (включаючи контекст / search, SEO, CPA і т.д.), SMM, content production, digital development.

За словами Максима Лазебника, генерального директора ВРК, будь-яка систематизація рекламного ринку – це великий плюс. Агенції зможуть зорієнтуватися в конкурентному середовищі, а замовники подивитися, хто представлений на ринку і яка у кого спеціалізація. Зараз в карту увійшли 37 агенцій – членів ВРК, які є основними гравцями, що формують ринок.

Відзначимо, Карта digital-агенцій буде вперше представлена ​​під час конференції UADIGITALS. «Проект ще на тій стадії, коли учасники ринку можуть вносити корективи і пропозиції. Не дивно, що ВРК вибрало нашу площадку, адже у нас заявлені всі агенції, представлені в переліку», – каже Олена Педай, керівник UADIGITALS.

Традиційно майданчик збере кращих представників зіджитал агенцій України, згідно з рейтингами ВРК: Aimbulance, AdPro, Liquid 7, Tabasco, Smartica/Skykillers, ISD Group, Hoshva DGTL, Plus One, UaMobile, Postmen, CMS Group, LEAD9, Promodo і ін.

Вони представлять свої Lifehack guides, засновані на найефективніших практиках агенцій, а також дадуть відповідь на такі запитання:
Що таке ринок цифрової реклами України?
Які сектори, канали і інструменти включає в себе?
Які гравці найбільш успішні в кожному з секторів?
Які секрети забезпечують цей успіх?
На які тенденції очікувати в 2017 році?
Як розподіляти бюджети?
Як оцінюються ROI кожної сфери?
Що дозволить рекламодавцям швидко і ефективно вирішувати поставлені перед ними завдання?
Як розподіляти свої бюджети найбільш ефективно?

До 27 січня 2017 квитки на UADIGITALS за ціною early bird ticket. Кількість обмежена.
Детальна інформація у Facebook

Контакти:
Питання співпраці: керівник UADGTLS Олена Педай lena (at) uadigitals (dot) com
Робота зі ЗМІ: PR-агентство Trembita, Леона Красненкова, leona.krasnenkova (at) gmail (dot) com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA