Shutterstock розробив інструмент доповненої реальності для перегляду фотографій у вашій кімнаті

Нова функція доповненої реальності, розроблена фотобанком Shutterstock дозволяє переглянути зображення у вашій кімнаті, перш ніж купити ліцензію, щоб уявити, як виглядатимуть фотографії у інтер’єрі.

Опція “View in Room” (“Перегляд у кімнаті”) дозволяє користувачам мобільного додатку Shutterstock для iOS візуалізувати, як буде виглядати зображення з фотобанку у реальному житті. Ви можете використовувати свій телефон з камерою, щоб практично розмістити будь-яке з 250 мільйонів зображень Shutterstock на стіні в кімнаті. Компанія втілила цей проект у життя, і вважає що він має потенціал для негайного впливу на споживача.

Клієнти Shutterstock все частіше використовують колекцію зображень для прикрашання квартири, магазину, офісу, або для декору ресторанів. Тепер, замість того, щоб уявляти, як буде виглядати нове зображення на вашій стіні, ви можете наблизити уяву на один крок до реальності, просто використовуючи програму на смартфоні, що дозволить взаємодіяти з великою колекцією Shutterstock у абсолютно новий спосіб.

Інструмент “View in Room” вже доступний для власників iPhone у додатку Shutterstock у App Store.

За інформацією Shutterstock.