Ощадбанк підключив сервіс безконтактних платежів Apple Pay

Ощадбанк став другим українським банком, після Приватбанку, який підключив технологію платежів від Apple. Але щоб користуватись сервісом, не обов’язково мати картку Ощадбанку.

Достатньо зателефонувати до контакт-центру та отримати цифрову миттєву пріпейд-картку, яку можна під’єднати до Apple Pay та користуватись додатком. Більше подробиць на офіційному сайті Ощадбанку.

Власники смартфонів iPhone 6, або новіших моделей, та годинників Apple Watch можуть під’єднати картку до Apple Pay за допомогою додатку Oschad 24/7 та оплачувати покупки та послуги зі свого смартфону всюди, де є термінали з пітримкою безконтактних платежів. Сервіс Apple Pay є найпопулярнішим у світі з подібних сервісів оплати. До того ж, він вважається максимально безпечним та захищеним від зловмисників, завдяки тому, що номер картки не зберігається ні у вашому пристрої, ні на серверах Apple. Вам присвоюється унікальний номер облікового запису, який зашифровується і в захищеному режимі зберігається в мікрочипі вашого пристрою.