Facebook запустила тестування сіті-гайду

Facebook тестує в додатку соцмережі сервіс міських путівників City Guides, що відкриває доступ до списку рекомендованих до відвідування місць в різних країнах по всьому світу.

За допомогою City Guides користувач може побачити ті міста, в яких бували люди зі списку друзів, а також список місць і заходів, які рекомендується відвідати в конкретній країні.

При виборі окремого міста можна побачити, хто в ньому був зі списку друзів, а натиснувши на ім’я людини – дізнатися, які місця він відвідував: ресторани, готелі, пам’ятки і так далі. Цю інформацію Facebook збирає на основі публікацій користувачів та зазначених ними місць.

Також в City Guides є окремий розділ «Куди ходять місцеві жителі», в яких соцмережа збирає відгуки місцевих жителів міст про популярні місця. Наприклад, відгук про кафе може виглядати наступним чином, пише TechCrunch: «За словами людей, тут приємна атмосфера, смачні тако і напої в розлив».

На сторінці кожного міста також доступна афіша подій і список популярних серед туристів місць. Сподобалися місця, заходи і міста можна додавати в «Вибрані».

Представники Facebook підтвердили TechCrunch тестування функції, але сказали, що доступ до неї поки обмежений. Терміни по запуску сервісу в компанії не уточнили.

За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA