Facebook тестує рекламний формат mid-roll в прямих трансляціях

Ще в минулому році Марк Цукерберг повідомив акціонерів Facebook, що місця для реклами більше не лишилося: для підвищення доходів необхідно збільшувати базу користувачів і знаходити нові способи заробітку. Судячи з останнього квартального звіту (1,82 млрд користувачів), зі зростанням у соцмережі все добре. А ось додаткові доходи отримувати Цукерберг планує за рахунок відео.

Партнери соціальної мережі з сьогоднішнього дня отримують можливість вставляти рекламу не тільки перед початком власне ролика, але і в середині. За словами представників Facebook, це дозволить творцям контенту краще монетизувати свою роботу. Є інформація, що до кінця року Facebook продовжить додавати можливості по використанню реклами у відео: наприклад, її можна буде вставити в будь-якому місці в ролику, що фактично перенесе телевізійний досвід в соцмережу.

На додаток до цього, соцмережа також почала тестувати можливість вставки реклами прямо в live-стрімінг. Фактично користувачі отримають можливість робити рекламу в прямому ефірі: вставляти 20-секундні комерційні ролики. Робити це можна буде після досягнення 300 і більше активних глядачів одночасно, а сам ролик повинен тривати як мінімум 4 хвилини. Далі вставляти рекламу можна буде кожні 5 хвилин. Ще одна умова використання реклами – як мінімум 2000 передплатників. Щоб запустити рекламу потрібно буде натиснути значок $, який з’явиться на екрані. У найближчому майбутньому компанія планує підключити цю функцію для користувачів по всьому світу.

Подібне захоплення відео – не випадковість. Останнім часом Марк Цукербер робить велику ставку саме на цей вид контенту: компанія виплачує гроші найпопулярнішим стримерам, а також готується до виробництва власного контенту.

За матеріалами сайту: https://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA