«ВКонтакте» починає відкрите тестування месенджера для робочого столу

Найбільш популярна серед українців соціальна мережа «ВКонтакте» запустила публічне тестування десктоп-клієнта власного месенджера. Про це йдеться в офіційній групі додатку.

«Ми запрошуємо всіх користувачів спробувати бета-версію «Мессенджера ВКонтакте» – зручний засіб спілкування для тих, хто не готовий відволікатися на новини, але хоче завжди залишатися на зв’язку», – повідомляють в групі нового продукту.

Бета-версія додатка доступна для операційних систем Windows і macOS. Окремий месенджер має ту ж функціональність, що і звичайні діалоги «ВКонтакте». Користувачі зможуть створювати групові чати до 50 осіб, прикріплювати до 10 зображень до одного повідомлення, пересилати голосові повідомлення і документи обсягом до 200 МБ.

Згідно з нещодавнім дослідженням української аудиторії соцмережі, користувачі витрачають на обмін повідомленнями близько 8% всього часу, проведеного у «ВКонтакте». При цьому, тільки десктопом користуються 25% аудиторії, ще 51% заходять у соцмережу і з робочого столу, і з мобільних пристроїв.

У прес-службі «ВКонтакте» на запит редакції AIN.UA відповіли, що поки не коментують питання щодо тривалості тестування нової функції і запуску мессенджера на мобільних пристроях.

За матеріалаи сайту: http://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA