Instagram представив функцію покупки показаних на фото товарів безпосередньо з додатку

Фотосервіс Instagram представив функцію «торгових тегів» (shopping tags), за допомогою якої торгові мережі можуть позначати на своїх фотографіях товари, а користувачі – купувати їх безпосередньо з програми.

«Торгові теги» схожі на позначки користувачів на фотографіях. Користувач може натиснути на зображення, після чого близько зазначених товарів з’являться їх назви і ціни. Натиснувши на позначку, користувач перейде на сторінку з описом товару. З неї можна перейти на сторінку товару в інтернет-магазині і оформити замовлення.

Instagram не планує брати комісію за замовлення, оформлені за допомогою цієї функції, розповів TechCrunch віце-президент по монетизації сервісу Джеймс Куорлз (James Quarles). Замість цього фотосервіс запропонує торговельним компаніям рекламувати зображення з «торговими тегами» в стрічках користувачів, які не підписані на профіль магазину.

Пізніше Instagram планує додати функцію збереження вподобаних користувачам фотографій, щоб вони могли повернутися до покупок пізніше. Крім того, «торгові теги» з’являться в відео і рекламних «фотокаруселях», а також будуть запущені поза США, додав Куорлз.

На час тестування функція доступна тільки для користувачів iOS-додатку Instagram в США. Можливість позначати свої товари тегами отримали 20 місцевих торгових компаній.

За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA