Facebook відкриває спонсорські повідомлення для всіх рекламодавців в новій версії Messenger

По мірі стабільного зростання Facebook Messenger у якості самостійного каналу комунікації для споживачів та брендів, розробники продовжують розвивати набір рекламних інструментів всередині додатку для збільшення його дохідності.

Нещодавно Facebook вже офіційно запустив в своєму мессенджері рекламні повідомлення та можливість створення рекламних ботів.

Формат відкривається для всіх рекламодавців, які використовують Send / Receive API Facebook, оголошення можна створювати через Power Editor або Marketing API. До спонсорованих повідомлень можна прикріпити одне фото і посилання. Орієнтування спрямовується лише на аудиторію месенджера.

Рекламу компаній бачитимуть лише ті користувачі, які вже вступили в комунікацію з ними. При цьому рекламодавець буде платити за розміщення під час кожного показу оголошення в папці «Вхідні», незалежно від того, відкриє його користувач чи ні.

Крім іншого, Facebook запустив новий формат News Feed Ads, який дозволяє показувати в соцмережі рекламу з посиланням на аккаунт в FB Messenger.

Також компанії тепер можуть вбудувати FB Messenger до себе на сайт і пропонувати користувачам підписатися на сповіщення про статус угоди (доставка, оплата і т.д.) при заповненні форм.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA