У Київі будуть обговорювати рекламу у месенджерах. Вхід вільний

Агенція мобільного маркетингу LEAD9 анонсує другу зустріч в форматі “public talk”. Цього разу запрошені практики розкажуть про рекламні можливості месенджерів, про перспективи sms маркетингу, push-повідомлень та інших форматів прямої комунікації зі споживачем.

Захід “Кінець ери SMS? Чи стануть месенджери хітовими каналами комунікації зі споживачем? “(Саме так називається подія від LEAD9), що матиме місце 23 листопада у просторі HUB 4.0.

Спікерський склад розширюється. На сьогодні участь у заході вже підтвердили наступні експерти: Оксана Ферчук (16 років в телекомунікаціях і маркетингу) – вона познайомить аудиторію з власним досвідом проведення проектів через Viber і SMS; Дмитро Демидов, голова digital відділу WOG – розповість про інноваційні рішення компанії WOG, про використання push-повідомлень, SMS-маркетингу, фан-елементів, наприклад, таких як корпоративні стікери та ін. Гостями дискусійного майданчика виступлять представники мобільних операторів, які представлять актуальні промо-інструменти в період швидкого розвитку 3G мережі. Крім того, учасники зустрічі обговорять практику промо-кампаній в месенджері Telegram і багато іншого.

Вхід на захід LEAD9 є безкоштовним, кількість місць обмежена, для отримання умовного квитка необхідно лише заповнити коротку реєстраційну форму. Детальна інформація про подію є на Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA