Digital Monkey знову збере кращих спікерів країни і зарубіжжя

16 грудня в Києві пройде Digital Monkey – найяскравіша та найнеординарніша вечірка року!

В Україні digital-маркетинг активно розвивається, вбираючи в себе міжнародні тренди. Його ефективність залежить від того, як швидко зараз розвивається все, що пов’язано з Інтернетом, соціальними мережами і технологіями. Periscope, Facebook і YouTube потроху стають інструментами для просування брендів, оскільки це дає можливість зблизитися з покупцями і заслужити їхню довіру.
Digital Monkey – галузева подія, що буде цікава не тільки фахівцям з digital, SMM, SEO, PR, дизайну, блогінгу, реклами і контент-маркетингу, а й усім, хто цікавиться ефективними методами просування бізнесу за допомогою digital-інструментів.
У центрі Києва зберуться вітчизняні та зарубіжні експерти в світі digital, які охоче поділяться своїми історіями успіху, кращими кейсами, рекомендаціями на майбутнє. Унікальний формат доповідей спікерів надасть можливість аудиторії почути різноманітні шляхи вирішення єдиного завдання, яке отримають всі спікери.
«D’Monkey – це унікальний шанс для кожного фахівця розширити горизонт своїх можливостей. Тут учасники отримують все: професійний досвід, кращі кейси від справжніх китів галузі, корисні контакти, приємне спілкування в колі однодумців, багато позитиву і розваг у форматі передноворічної вечірки», – так описує майбутній захід організатор Smile-Expo.
Майданчик буде поділена на кілька зон:

– Welcome drink – на вході всіх учасників пригощатимуть напоями.
– Галузева конференція – кращі спікери підведуть підсумки року, що минає і спрогнозують, які тренди стануть ведучими в 2017 р Будуть розглянуті реальні ситуації і кейси, актуальні проблеми цифрового маркетингу і можливі шляхи їх вирішення.
– Передноворічна вечірка, під час якої учасники зможуть поспілкуватися в неформальній обстановці. Це відмінна можливість влитися в digital-тусовку і зав’язати корисні знайомства. Насичена програма з запальною музикою, конкурсами і сюрпризами гарантована!
Не пропустіть найкрутішу вечірку в стилі digital!

Більш детальну інформацію про Digital Monkey 2016 ви можете знайти тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA