Facebook експериментує з рекламою в групах

Рекламні оголошення в групах виглядають так само, як і в новинній стрічці соціальної мережі, і таргетуються по тематиках груп аналогічно до стандартного варіанту.

«Ми почали тестувати доставку реклами користувачам груп. Після оцінки отриманих результатів ми вирішимо, як діяти далі», – повідомили у прес-службі Facebook.

Всі нововведення спрямовані на забезпечення стійкого зростання доходів від реклами і збільшення обсягів кампаній, що запускаються. У числі інших Facebook також тестує «живе відео» в форматі мід-ролів і спонсорські оголошення для бізнесу в своєму мессенджере. А на початку місяця Facebook запустив в США, Великобританії, Австралії та Нової Зеландії розділ Marketplace для організації купівлі та продажу місцевих товарів – розширення функціоналу торгівельних груп.

Групи – одна з перших функцій Facebook – запустилися в 2010 для простого спілкування. У 2014 році їх аудиторія виросла до 500 млн – і Facebook випустив додаток Groups. З появою можливості купівлі-продажу товарів у групах, кількість користувачів подвоїлася і неухильно зростає з кожним днем.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA