Коректні способи нарощування власної бази даних для смс-розсилок

Незважаючи на те, чи ви плануєте нарощувати вже існуючу базу смс-підписників, або будувати її з нуля, використовуйте усі доступні канали “традиційного” маркетингу, щоб проінформувати споживачів про переваги, які вони отримають, якщо залишать вам свої контактні дані.

Ключ до успішного смс-маркетингу – це комбінація продуманого плану, привабливих пропозицій, спрщеної процедури підписки, та використання усіх можливих інструментів просування.

 

Нехай підписка надаватиме переваги

 

Додавання до вашого списку SMS-розсилок має бути представлено як щось ексклюзивне.

Надання свїх контактів і комунікація особливого значення в заклику до дії має доносити до споживачів ідею про те, що вони отримають спеціальні переваги.

Наприклад, назвавши список розсилки “Спеціальні пропозиції ACME ” говорить споживачам, що вони будуть отримувати пропозиції, недоступні у інший спосіб, створюючи таким чином сильну мотивацію приєднатися.

 

Винагорода за підписку

 

Навіть якщо ви маєте відомий бренд, за досвідом, привітальні бонуси мають величезне значення. Черз це, перш ніж розпочати свою програму SMS-реєстрації, вам необхідно зробити декілька рішень.

 

  1. Який стимул запропонувати для того, щоб заохотити споживачів приєднатися до вашої смс-розсилки?

 

  1. Якщо ви надаєте привітальні бонуси, яка їх мета?

 

– Ви хочете просувати наступні відвідування, надаючи купон протягом 24 години після реєстрації?

 

– Ви хочете збільшити обсяг замовлень (“розмір кошика”), надаючи купон, що буде використовуватися одразу при оформленні замовлення, якщо сума замовлення перевищує певне значення?

 

– Чи потрібно буде робити купон одноразового використання, так що ви можете точно відстежувати покупки, чи ви бажаєте отримати віральний ефект?

 

– Або ви просто хочете забезпечити швидку винагороду в якості подяки за реєстрацію?

 

Форма

 

Ваша реєстраційна форма істотно впливає на швидкість реєстрації. Ви також повинні подумати про те, скільки та яких даних ви хочете зібрати при реєстрації та чи можливо це в принципі.

Чи вам достатньо, щоб користувачі просто приєдналися до списку розсилок, або ви хочете зібрати демографічні дані та створити CRM, або бажаєте, щоб споживач приєднався до вашої програми лояльності?

Якщо ви плануєте збирати демографічні дані, вам необхідно переконатися, що клієнти не почнуть масово випадати з процесу, щоб не ділитися своєю інформацією.

 

Канали комунікації

Вам потрібно максимально поширити інформацію про свій ексклюзивний і корисний список розсилки SMS, тому вам потрібно буде скористатися всіма можливими каналами комунікації:

– Партнери

– Точки продажів

– Підписка на сайті

– Соціальні мережі

– Мобільний додаток

– Офлайн та онлайн реклама (як частина повідомлення)

 

Витискайте максимум з кожного каналу маркетингу, який ви використовуєте. Переконайтеся, що заклик до SMS реєстрації є на вашому веб-сайті, у друкованих матеріалах в магазині і в будь-якому іншому місці.

 

Дотримуйтесь правил безпеки

 

Відповідаючи на запитання і скориставшись усіма доступними засобами масової інформації для реклами, ви зможете знайти свої власні найбільш ефективні методи нарощування бази смс-підписників.

 

Ваші рішення щодо програми може вплинути на ваш вибір підрядника для розсилки SMS, оскільки не всі компанії здатні забезпечити високий рівень технічної підтримки

 

Варто вжити також деяких заходів безпеки. Наприклад, необхідно розробити алгоритм, який не дозволить призоловам підписатися на ваші розсилки декілька разів під різними ім’ями заради отримання подарунку.

За матеріалами сайту: http://www.mobilemarketer.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA