Facebook запустив платформу для приватних оголошень

Соціальна мережа запустила сервіс Marketplace, за допомогою якого користувачі можуть продавати і купувати один у одного товари в локальній місцевості.

Щоб скористатися можливостями майданчика, користувачам мобільного додатка Facebook досить клікнути по іконці в меню знизу. В результаті вони зможуть переглядати списки товарів, які пропонують люди поблизу, і також запускати самостійний пошук, застосовуючи фільтри по категоріях, розташуванню та вартості.

Marketplace дозволяє користувачам продемонструвати свої пропозиції за допомогою фотографій і докладного опису. Розрахунок вартості та місця розташування також доступні в інтерфейсі.

Поспілкуватися один з одним продавець і покупець можуть в Facebook Messenger, пряма оплата товарів і послуг доставки на Marketplace поки що відсутні.

Сервіс приватних оголошень Facebook наразі доступний для мешканців США, Великобританії, Австралії та Нової Зеландії. У найближчому майбутньому соцмережа обіцяє розширити список країн для нього поряд з запуском десктопной версії.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA