lifecell запустив LTE, поки що лише в роумінгу


Минулого тижня lifecell повідомила про запуск LTE-роумінгу. «Компанія першою відкрила для своїх абонентів можливість користуватися мережами четвертого покоління в роумінгу. Абонентам lifecell в роумінгу Туреччини стала доступна найшвидша у світі широкосмугова мережа компанії Turkcell, побудована за технологією LTE-Advanced (LTE-A). Крім того, користувачі нової лінійки тарифних планів lifecell “3G + Смартфон” щодня отримують 100 Мбайт для використання в мережі покоління 4.5G оператора Turkcell », – йдеться в релізі на сайті компанії.

Крім Туреччини, LTE-роумінг для абонентів lifecell став доступний в Австрії, Бельгії, Естонії, Німеччини, Польщі та Росії. Незабаром обіцяють також запустити LTE-роумінг у Франції, Чехії, Болгарії, Словенії та Сербії.

Щоб скористатися високошвидкісним інтернетом у роумінгу в мережах наступного покоління, абонентам lifecell необхідно обміняти SIM-карту на USIM-карту в одному з офіційних магазинів компанії. Відповідний стандарт з’єднання повинен також підтримувати смартфон користувача. Також необхідно активувати послугу «LTE роумінг».

Тарифікація в мережах LTE або LTE-Advanced здійснюється за тарифами активних у абонента роумінгових послуг (або умовами тарифного плану) у відповідній країні і мобільної мережі. У LTE-Advanced мережі Turkcell в Туреччині діє послуга «Безкоштовний інтернет в Туреччині», в рамках якої абоненти отримують 100 МБ інтернету в рахунок абонентної плати. Щоб скористатися послугою, потрібно зареєструватися в мережі Turkcell (TR TCELL) в ручному режимі.

За матеріалами сайту: ain.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA