5 мобільних додатків, що допомагають людям швидко кинути палити


Існує величезна кількість тематичних ніш, у яких можна створити нетривіальний або поліпшений мобільний додаток. Такі додатки можуть створюватись для заробітку на скачуваннях, на розміщенні реклами або для маркетингу чи продажів. На прикладі додатків, призначених для допомоги людям, що бажають кинути палити, можна легко побачити, як в рамках однієї ніші диференціювати продукт та відлаштуватися від конкурентів. Або просто скачати їх та спробувати кинути палити.

“Не курю”

Програма дозволяє відстежувати зекономлені гроші, кількість невипалених цигарок, чистоту легень. Прогрес в досягненні мети можна порівнювати з іншими користувачами програми. Також «Не курю» щодня надсилає поради та мотиватори від фахівців.
Завантажити: App Store
«Моя последняя сигарета»

«Моя последняя сигарета» на графіках показує стан кровообігу, здоров’я легенів, рівень чадного газу, тягу до паління і рівень нікотину в організмі. Програма показує статистику померлих від нікотинової залежності в світі, відсоток ризику розвитку серцево-судинних захворювань і раку легенів.
Завантажити: App Store
Gotta Smoke?

Додаток Gotta Smoke? буде корисний тим, хто кидає палити поступово. Потрібно відзначати момент паління, щоб додаток вирахував часовий інтервал до наступної «перекуру». Додаток допомагає знизити кількість випалених цигарок, поступово збільшуючи проміжок між паліннями. Розробники обіцяють, що через 30 днів використання користувач кине палити зовсім.
Завантажити: App Store
QuitNow!

У QuitNow!, крім підрахунку стандартних показників (зекономлені гроші, кількість часу без куріння, невипалені цигарки), є спеціальні досягнення і спільнота користувачів, з якими можна ділитися успіхами.
Завантажити: App Store, Google Play
Just Quit Smoking Hyperactive

Ця програма не лише показує зекономлені завдяки відмові від цигарок, але і дозволяє вести список покупок, на які можна витратити вивільнені кошти.
Завантажити: Google Play
За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA