6-ти секундні ролики – новий формат відеореклами Google на смартфонах


Компанія Google оголосила про запуск нового формату мобільної відеореклами – оголошення-заставки (Bumper Ads) тривалістю 6 секунд. Реклама бере участь в аукціоні AdWords, а її рейтинг визначається на основі СРТ (ціни за тисячу показів). Мета запуску формату – ефективна адаптація реклами під специфіку мобільних пристроїв.

Компанія постійно впроваджує нові адаптивні формати, щоб краще працювати з мінливими уподобаннями користувачів. «Згідно з результатами недавніх досліджень, половина користувачів у віці від 18 до 49 років спочатку переглядає відео на мобільних пристроях. Навіть перед телевізором багато хто дивиться ролики на смартфонах», – говорять в Google. Оголошення-заставки вже доступні для рекламодавців.
Новий формат найкраще працює в кампаніях типів TrueView або Google Preferred. Зокрема в період випробувань форматів експерти відзначили, що такі показники, як запам’ятовуваність, обізнаність та обдумування покращилися. “Ми також помітили, що в кампанії TrueView заставки допомагають підвищити частоту показів і охопити більше користувачів”, – говорять в Google.
Заставки можна поєднати в серії. Представники каналу Audi Germany скоротили довгу відеорекламу TrueView, щоб представити Q-серію позашляховиків з виразними німецькими словами, що починаються з літери q, наприклад querpass (поперечний удар) і quantensprung (квантовий стрибок).

За матеріалами сайту: http://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA