Бренди зможуть оперативно розміщувати рекламу у вірусних відео на YouTube


Видання Business Insider опублікувало звіт компанії YouTube, в якому сервіс представив інструмент для автоматичної покупки реклами в роликах, які швидко набирають популярність.

Продукт називається Google Preferred Breakout Videos і є розширенням стандартного інструменту для покупки реклами у відео Preferred. За допомогою цієї функції компанії зможуть купувати час для розміщення свого контенту в роликах найпопулярніших каналів YouTube, наприклад, блогерів PewDiePie і Бетані Моти.

Опція Breakout Videos в режимі реального часу визначає віральность ролика, що позбавляє рекламодавців від необхідності відстежувати та швидко реагувати на зміни переглядів відео. Як приклад представники YouTube наводять кліп «Watch Me» виконавця Silento, раптову популярність якого неможливо було прорахувати наперед.

Окрім презентації нового продукту, відеосервіс поділився статистикою. Наприклад, Toyota в 2016 році збирається витратити на 400% більше коштів на рекламу в YouTube. За даними відеохостингу, в прайм-тайм сервіс привертає більше людей у ​​віці 18-49 років, ніж десять найпопулярніших телепередач разом узятих.

За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA