Мобільний додаток, що допоможе у догляді за шкірою обличчя


RYNKL – це програма для смартфона, що оцінює стан шкіри та ефективність застосовуваних косметичних засобів, і в подальшому зможе давати рекомендації щодо догляду за обличчям.

Як працює RYNKL
Все, що потрібно від користувача, – завантажити додаток, ввести параметри тіла (зріст, вага, вік тощо) і час від часу робити селфі. Розробники додатку вже проаналізували мільйони фотографій людей різних вікових груп і виявили набір біомаркерів старіння. Додаток аналізує фото, виявляє зморшки, ступінь їх вираженості в порівнянні з людьми подібної вікової групи і відстежує їх зміни з часом.
Головна функція програми – оцінювати ефективність косметичних засобів, які люди застосовують для боротьби з ознаками старіння. В основі RYNKL лежить технологія deep learning, тому додаток буде постійно навчатися, і, чим довше ви будете його використовувати, тим точніше будуть результати.
Навчається і користувач (робити селфі в потрібному ракурсі і при правильному освітленні). Таким чином, RYNKL буде вловлювати найменші зміни на обличчі, і з часом додаток зможе рекомендувати вам оптимальні засоби догляду, перетворившись в персонального косметолога в телефоні.

Результатом кожного селфі буде RYNKL score – індекс «зморшкуватості», розрахований на основі площі зморшок різних зон обличчя (лоб, щоки, зони навколо очей і губ). Також додаток покаже графік зміни індексу RYNKL поруч з графіком зміни вашого індексу маси тіла (RYNKL score коригується з урахуванням того, як змінюється ваша вага).
Також є графік зі статистикою за середнім індексом «зморшкуватості» в різних вікових групах – так що користувач зможе визначити, чи виглядає він молодше або старше ровесників.
Додаток бажано використовувати на телефоні з хорошою камерою: для iPhone це моделі від iPhone 4 і вище. З смартфонів на Android підійдуть ті, у яких дозвіл фронтальної камери вище 1,2 мегапікселів і якісна оптика – це, в принципі, більшість сучасних моделей.
Мета проекту – допомогти людям якомога довше залишатися молодими і вродливими. Бажання добре виглядати – це одна з базових потреб людини, проте досі не було об’єктивного способу оцінити свій зовнішній вигляд і ефективність засобів боротьби зі старінням. Сама людина і ті, хто її оточує, рідко можуть дати незалежну і професійну оцінку, а поради косметолога коштують грошей і часу, до того ж можуть бути пов’язаний з бажанням продати вам товари певного бренду.
RYNKL створений як продукт, що дає об’єктивну кількісну оцінку і дозволяє визначити, що найкраще підходить саме вам.
За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA