Вечірка Digital Monkey 2015


11 грудня у Києві відбудеться вечірка Digital Monkey 2015, де зберуться найуспішніші фрілансери та представники топових діджитал-агентств, щоб у форматі “тусовки” передати свій досвід створення успішних проектів і генерації креативних ідей.

Всі учасники зможуть відкрито поділитися своєю думкою про майбутнє ринку сфери діджитал як у нашій країні, так і у всьому світі. Компанія Smile-Expo, організатор заходу, обрала популярний арт-простір Fedoriv Hub в якості місця проведення.
Цей вечір стане чудовою можливістю познайомитися з найуспішнішими та креативними представниками digital-бізнесу. Для вас вони відкриють свої секрети створення успішного проекту, якими ви обов’язково скористаєтеся. Це шанс повчитися на чужих помилках, щоб не допустити своїх. Всі представники із задоволенням поспілкуються з кожним гостем на будь-які теми. Digital Monkey збирає у першу чергу людей, готових до відкритої комунікації.

Особливою подією для молодого експерта сфери діджитал стане хакатон. Переможцем стане той, хто проявить унікальну креативність, витримку і нестандартний підхід до вирішення поставлених завдань. Це гарантує визнання серед експертів галузі та надає можливість потрапити в кращі команди професіоналів діджитал-маркетингу.
Після офіційної частини Digital Monkey вас чекає невеличка коктейль-вечірка. Це частина вечора розширює можливості комунікації до максимально рівня. Захід відбудеться 11 грудня в Fedoriv Hub, Київ. Більше інформації на сайті події http://digitalmonkey.com.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA