Instagram почав публікувати не тільки квадратні знімки

Відтепер, cоціальна мережа підтримує публікацію фотографій в горизонтальному і вертикальному форматі, повідомляється в офіційному блозі компанії.
Останнє оновлення програми дозволяє вибрати його орієнтацію: портретну (вертикальну), пейзажну (горизонтальну) або вже звичний квадрат. Ці ж самі зміни стосуються й до завантаження відео. Крім цього, тепер користувачі соц.мережі можуть використовувати фільтри для відео на фотографіях і навпаки.

За словами розробників, зараз кожна п’ята фотографія (або відео) в Instagram публікується не квадратом, а в іншому форматі і за допомогою сторонніх додатків. Настав час “виходити за рамки”. Нові формати дозволять публікувати знімки такими, як їх задумали, а відео зроблять більш кінематографічними.

На реакцію користувачів не довелось довго чекати. Наприклад, NASA “вийшли за рамки” опублікувавши вертикальний знімок Землі.

Раніше опублікувати горизонтальний або вертикальний знімок в Instagram можна було тільки за допомогою сторонніх додатків, але все одно в квадраті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA