LEAD9 одночасно задіяний в 5 акціях

В травні агенція мобільного маркетингу LEAD9 залучена в якості партнера до п’яти SMS-акцій.

Це класичні проекти з промо-кодами і призовою механікою для таких брендів як «Львівське», «Жатецький Гусь», «Хомка», «Біола» та «Nivea Men».

Незважаючи на схожість акцій, за словами старшого менеджера LEAD9 Вадима Леньо, кожне промо має ряд своїх особливостей, відрізняючись візуальною подачею, набором механік і призами залежно від ЦА бренду. «Але всіх їх об’єднує прагнення зробити участь для споживача максимально цікавою, простою і прозорою», – уточнює Вадим.


LEAD9 розповідає, що на кожному промо-сайті зроблена сторінка «Переможці», де будь-який учасник може проглянути список переможців, а на деяких є сторінка «Мій статус» – спеціальний блок, куди можна ввести свій номер і перевірити його на виграш.


В агенції акцентують на тому, що всі промо-сайти, без винятку, оптимізовані під мобільні пристрої. На думку Вадима Леньо, в Україні 41% жителів користується смартфонами і заходить через них в Інтернет, бренди і компанії зобов’язані заточувати всі свої активності під гаджети.


За спостереженнями LEAD9, в літній сезон кілька десятків FMСG-брендів проводять рекламні акції з призовим фондом, в яких бере участь близько 12 млн українців.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA