Відкрився сервіс “п’яного тестування” сайтів

User Experience розробник з MIT Media Lab Річард Літтауер запустив сервіс “The User is Drunk”, на якому за певну грошову винагороду він готовий потестити ваш сайт в стані алкогольного сп’яніння.

Основна концепція сервісу полягає в тому, що будь-який сайт має бути простим настільки, аби навіть п’яний користувач міг скористатись ним. За певну плату Літтауер готовий стати таким користувачем та спробує скористатись вашим сайтом. Після такого тестування Рідард надішле замовнику опис свого користувацького досвіду з сильними і слабкими сторонами інтерфейсу, а також зробить скрінкаст з його поведінкою на сайті.

За додаткову плату замовник може сам обрати алкоголь, який буде споживати Літтоуер. Сам розробник запевняє, що на момент тесту за його станом спостерігатимуть його друзі, та обіцяє влаштовувати подібні тести не частіше двох разів на тиждень.

Наскільки це корисна штука – вирішувати вам. Та вже за перший день роботи сайту, вартість “п’яного тесту”  зросла з $ 80 до $ 150 (станом на сьогоднішній вечір).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA