Gyroscope складе інфографік вашого життя

За допомогою сайту Gyroscope кожен бажаючий може отримати розгорнутий звіт про своє життя на основі даних з різних додатків.

Gyroscope зводить в інтерактивну інфографіку інтегровані дані з таких популярних сервісів, як: Strava, Fitbit,  Moves, RunKeeper, Withings, Google Fit, Apple Health, Jawbone, Foursquare, Instagram, RescueTime та Twitter. Отримана інформація розділяється на три категорії:

  • Sport (спорт та здоров’я)
    Допоможе відстежити стан організму (рівень вітаміну D, глюкози, заліза та інших речовин), частоту серцебиття, вагу, їх зміни, кількість прйдених кроків, карту пробіжок та дні тренувань.
  • Explorer (життя в реальному світі)
    Відображає інформацію про відвідані місця, останні зроблені фото та місця в яких користувач проводив час (з графіком по годинах).
  • Digital (життя в Інтернеті)
    Містить посилання на аккаунти та оновлення з соц. мереж, наразі доступно для Twitter і Instagram.

Наприкінці кожного тижня сайт формує на надсилає на вашу електронну пошту звіт про вашу тижневу активність. Профіль на сайті можна зробити відкритим чи закритим.

Наразі, доступ до Gyroscope можна отримати через сторінку у Facebook. Зараз сайтом користуються 1140 осіб, 133 використовують додатковий платний функціонал та понад 7 500 очікують активацію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA