Neptune Suite змінить ваше уявлення про майбутнє гаджетів

Компанія Neptune анонсувала початок нової комп’ютерної ери. На краудфандінговій платформі IndieGoGo розпочато збір коштів на створення екосистеми гаджетів під загальною назвою Neptune Suite.

 

Комплект включає в себе: Hub (розумний годинник), Pocket Screen (міні-смартфон),  планшет, клавіатуру, бездротові навушники, а також апаратний ключ.Основна концепція проекту полягає в тому, що в центрі всіх цих пристроїв стоїть розумний годинник, а не смартфон чи планшет як це відбуваєтеся зазвичай. Так, годинник є основним обчислювальним хабом, до якого можуть бути підключені різні екрани, доповнюючи свій функціонал і збільшуючи продуктивність користувача.

Neptune Hub оснащений чотирьохядерним процесором, з підтримкою 3G / LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth і NFC, що робить його по справжньому персональним “комп’ютером”. Окрім того в набір входить “смартфон”, який по суті виступає інтерфейсом Hub. Пристрій з 5-дюймовим екраном, двома камерами та акумуляторною батареєю практично ідентичний у використанні з традиційним смартфоном. У набір також входять планшет (принцип роботи аналогічний з Pocket Screen) і додаткова клавіатура (вони можу з’єднуватися один з одним, утворюючи щось на зразок ноутбука) і бездротові навушники. Працювати система буде на Android.

Вже зараз проект зібрав більше $ 800 000 з необхідних $ 100 000. Вихід комплекту на ринок запланований на лютий 2016 року, з роздрібною ціною – $ 899.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA