Facebook розповість, про що говорять ваші споживачі

Сьогодні Facebook презентував новий інструмент, який допоможе маркетологам зрозуміти, про що говорять їхні клієнти – Topic Data.

Topic Data покаже про які «події, бренди, теми чи активності» говорять користувачі. Надалі маркетологи зможуть використовувати ці дані для поліпшення своїх кампаній на Facebook і в інших каналах, для вибудови стратегії розвитку свого продукту. При цьому всі дані будуть анонімні, тому безпосередньо зорієнтувати на них рекламу буде неможливо.

Наприклад, компанія, що займається виробництвом засобів по догляду за волоссям, зможе зрозуміти демографію тих, хто обговорює своє волосся або висловлює свою думку з приводу самої компанії чи індустрії в цілому.

Facebook відзначає, що такі дані були доступні й раніше, але їх кількість була недостатньою для розуміння повної картини. З Topic Data «маркетологи вперше отримали повний і дієвий погляд на аудиторію».

Topic Data спочатку буде доступна тільки “обмеженій кількості” DataSift партнерів в США і Великобританії. У майбутньому планується розширення цього функціоналу і на інші країни.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA