Samsung презентувала власний сервіс мобільних платежів Samsung Pay

На MWC 2015 компанія Samsung в рамках презентації нових флагманських смартфонів Galaxy S6 и S6 Edge презентувала власний сервіс мобільних платежів Samsung Pay.

За допомогою цього сервісу власники мобільних пристроїв зможуть здійснювати безпечні мобільні платежі майже у всіх торгових точках. Для оплати послуг через Samsung Pay достатньо піднести смартфон до зчитувального пристрою на касі магазину. Авторизація платежів відбувається за допомогою сканера відбитків пальців, аналогічно з тим як це реалізовано у Apple. Як відзначають в компанії, застосування сервісу Samsung Pay може бути навіть більш безпечним, ніж використання фізичних банківських карток.

Samsung Pay працюватиме як комбінація NFC та інноваційної технології Magnetic Secure Transmission (MST). Остання дозволяє використовувати мобільні платежі в точках продажів,які обладнані традиційними терміналами, та приймають до оплати банківські картки з магнітними стрічками. Завдяки цьому користувачі зможуть здійснювати платежі за допомогою Samsung Pay більш ніж в 30 млн торгових точок по всьому світу.

Наразі відомо, що південнокорейський гігант вже уклав партнерські угоди з платіжними системами Visa та MasterCard. Окрім того, ведуться переговори також з іншими ключовими гравцями на фінансовому ринку, включаючи Express, Bank of America, Citi, JPMorgan Chase і US Bank.

Запуск проекту відбудеться влітку цього року в США та Кореї, згодом географія сервісу буде розширена на інші країни.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA