Найкращі додатки 2014 року, за версією Apple

Компанія Apple опублікувала Топ-найкращих та найбільш завантажуваних додатків 2014 року, для своїх продуктів.

Кращим додатком 2014 для iPhone став тренажер для мозку Elevate – Brain Training, а програмою року для iPad став фоторедактор Pixelmator.

Формуванням ТОП-накращих додатків займалась редакція iTunes. До фіналістів також потрапили два графічні редактори: Replay, для iPhone та Storehouse для iPad. Отже, тренд року що минає, серед iOS-додатків, за редакторами для обробки фото та відео на мобільних пристроях.

Першість в категорії “Ігри” у головоломок Threes! для iPhone та Monument Valley для iPad, яка між іншим була відзначена премією Apple Design Awards. Почетне друге місце дісталось Leo’s Fortune для iPhone і Hearthstone для iPad.

Також в компанії назвали додатки, які стали найпопулярнішими за кількістю завантажень. Серед безкоштовних додатків користувачі iPhone віддали перевагу Facebook Messenger, а власники iPad обрали YouTube. Номером один серед кассових додатків стали Minecraft Pocket Edition та Heads Up!, для  iPad та iPhone відповідно.

Загалом, з моменту відкриття App Store у 2008 році, було завантажено понад 75 мільярдів копій програм. Сьогодні число додатків в App Store перевищує 1,3 мільйона, а кількість зареєстрованих розробників для iOS наближається до 9 мільйонів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA