Facebook дозволив повертати покупців з конкуруючих сайтів

Динамічні оголошення Facebook отримали ряд важливих оновлень, серед яких ретаргетинг на відвідувачів сайтів продавців-конкурентів.

Майже через два роки після запуску Facebook функції ретаргетингу на тих користувачів, які переглядали товари на сайті рекламодавця, соцмережа додала можливість розширення опції до аудиторії сторонніх «конкуруючих» ресурсів і додатків, а також до Facebook-фоловерів таких користувачів.

Рекламодавці тепер можуть використовувати Facebook Dynamic Ads для ретаргетингу на відвідувачів тих сайтів, які «дозволяють» соціальної мережі відстежувати свої аудиторії. Простіше кажучи, продавець, що рекламує, наприклад, кросівки і націлюючи кампанію на користувачів, вже переглядали подібний товар на його власному сайті, отримує можливість «зачепити» потенційних покупців, які зацікавилися кросівками на сайтах інших продавців, або поставили «лайк» Facebook-сторінок з релевантної тематикою.

В результаті бренди і бізнеси, крім повернення вже зацікавлених їх продуктами користувачів, можуть отримати нові сегменти аудиторії потенційних покупців.

Нагадаємо, що в кінці минулого року Facebook поліпшила інструментарій динамічної реклами: бізнеси отримали можливість досягати більшої кількості установок додатків за рахунок використання динамічних оголошень, націлених на користувачів, які нещодавно переглядали пропозиції компанії.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA