Інтернет переноситься в VR разом з Firefox і OSVR


Компанія Sensics запустила новий веб-досвід під назвою WebVR, початок якому було покладено ще в 2014 році. За допомогою даної інтеграції ви легко зможете перемикатися на веб-досвід в VR-форматі і виводити його на пристрої, сумісні з OSVR, а саме Sensics, Vuzix, Oculus Rift і HTC Vive. WebVR вже зараз доступний для завантаження і не вимагає додаткових плагінів для своєї роботи.

Інтеграція WebVR в популярний браузер Firefox дозволяє користувачам перемикатися між стандартним переглядом веб-сторінок на звичайному моніторі і VR-виглядом. Дана опція буде корисна, наприклад, при перегляді нерухомості, коли користувач може просто вибрати певну опцію у браузері і запустити віртуальний тур або негайний перегляд 3D-моделей.

Співпраця між Mozilla і Sensics робить перегляд веб-сторінок в VR доступним і швидким, виключаючи необхідність зробити паузу для запуску особливого програмного забезпечення.

Поточна версія WebVR дозволяє користувачам випробувати програму на будь-яких пристроях, що підтримують OSVR. Цей перелік включає в себе і OSVR HDK, Sensics, Vuzix, Oculus і HTC. Крім цього, програмне забезпечення підтримує різні контролери, які дозволяють зробити VR-досвід ще комфортнішим. Однією з найбільш важливих цілей WebVR є його функціональна сумісність, а це означає, що розробники програми всіляко намагатимуться донести його до всіх платформ. Проте, версії WebVR для Mac і Linux, яка була б сумісна з Oculus Rift, на даний момент немає.

Тепер, коли сталася первісна інтеграція підтримки OSVR в Firefox, WebVR буде оснащуватися додатковими можливостями, на зразок відстеження положення очей, можливістю досліджувати не тільки віртуальну, а й доповнену реальність, розпізнавати об’єкти і багато іншого.

За матеріалами сайту: http://bevirtual.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA