Facebook надасть користувачам Android можливість отримувати і відправляти SMS через Messenger

Facebook додала у свій месенджер можливість приймати і відправляти SMS-повідомлення в рамках програми, йдеться на офіційній сторінці сервісу. Зараз функція працює лише на пристроях під управлінням ОС Android.

“Ми знаємо, що люди отримують повідомлення як через SMS, так і через Messenger. Наприклад, ваш кращий друг посилає вам GIF-файли в Messenger, а мама використовує тільки SMS. Ми хочемо полегшити спосіб залишатися на зв’язку з усіма дорогими для вас людьми”.
– Команда Facebook

Для активації нової функції користувачеві необхідно відкрити настройки месенджера і зробити його «SMS-додатком за замовчуванням». Крім текстових повідомлень, сервіс також підтримує обмін зображеннями, аудіо- та відеофайлами, стікерами та місцезнаходженням.

Відправлені через месенджер SMS-повідомлення будуть завантажуватися через стандартний сервер для SMS, а не через сервер Facebook, додали в соцмережі. Незважаючи на те, що функція доступна лише на Android, отримати відправлені за допомогою сервісу SMS можуть користувачі будь-яких пристроїв.

Facebook буде відкривати доступ до нової функції поступово, починаючи з 14 червня, уточнив віце-президент компанії Девід Маркус. Чи планується адаптувати її під iOS і інші платформи, він не сказав.

За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA