Використання смартфонів в Україні та світі (Інфографік)

Популярність смартфонів з кожним роком стає все більшою, а разом з нею зростає і кількість власників розумних гаджетів. Ми зібрали для вас найцікавіші дані про користувачів смартфонів та їх поведінку в Україні та світі.

Вже за 6 років в світі буде в 2,5 рази більше власників смартфонів а саме 6,1 млрд. Середній користувач споживатиме в чотири рази більше даних за допомогою телефону, аніж це робить сьогодні.

Проте вже сьогодні чверть населення планети має смартфон та користується ним навіть частіше ніж десктоним компьютером. Важко уявити своє життя без мобільних девайсів, що нас оточують, а саме без соц-мереж, ігр, перегляду відео та прослуховування музики. З наступного інфографіка, пропонуєм вам ознайомитись з основними користувацькими трендами та звичками минулого року.

В Україні протягом останніх років спостерігається стрімке зростання користувачів гаджетів, так з 2012 року кількість власників смартфонів зросла втричі. Цього року очікується зростання даного показника до позначки 30% від всіх мобільних абонентів.

Українців з розумними трубками на руках стає все більше. Минулого року власником смарфону був кожен четвертий житель нашої країни (у Києві = 33%). Із них – половина завантажує додатки на свій девайс, а кожен четвертий шукає інформацію про продукт та робить покупки з мобільного.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA