Покемони у PR та SMM – свіжі кейси


Долучитися до покемономанії вигідно не лише локальним бізнесам, але й крупним брендам, варто лише підійти до питання достатньо креативно. Дехто просто обігрує тему Pokemon Go у своїх рекламних матеріалах, а дехто добавив елементи «покемонової» гейміфікації у власні послуги та акційні пропозиції.

Наприклад, компанія SpaceX під час недавньої прямої трансляції запуску ракети-носія Falcon 9 з космічним апаратом Dragon на борту додала наприкінці онлайну невелику пасхалку для шанувальників гри (останні 10 секунд трансляції):

Російський «Сбербанк» рекламує спеціальну страхову пропозицію для тих, хто може травмуватися під час гри. Під акцію навіть зробили спеціальний лендінг.
«ПриватБанк» пообіцяв бонуси усім користувачам, які відправляться шукати покемонів. Ця пропозиція рекламується на сторінці авторизації «Приват24» за допомогою ось такого ролика:

Російський «Рокетбанк» пообіцяв кожному, хто зловить покемона біля банкомату або у відділенні банку, нарахувати бонусні «рокеторублі», для чого в чат підтримки потрібно відправити скріншот з підтвердженням «трофею».
Інтернет-магазин «Розетка» навіть вигадав власного покемона – у вигляді логотипу компанії.
Оператор зв’язку «Київстар» оголосив, що в день офіційного запуску гри в Україні подарує всім користувачам тарифів «Онлайн+» і вище по 1000 МБ безкоштовного трафіку в додатку гри.

І це – лише початок. З нетерпінням чекаємо на нові цікаві рішення від українських колег!
За матеріалами сайту: http://ain.ua/

1 коментар до “Покемони у PR та SMM – свіжі кейси

  1. Сповіщення: » Pokemon Go набирає обертів. Маркетологи, ловіть тренд! - Мобільний маркетинг в Україні. Журнал про ринок мобільного маркетингу в Україні та

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA