Сервіс Portmone: Оплата ЖКГ через смартфони зросла на 51%

Portmone

Електронна платіжна система Portmone в січні-червні ’18 року наростила кількість операцій з оплати ЖКГ-сервісів через мобільний додаток на 51% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Всього через сервіс Portmone за перше півріччя 2018 року було проведено понад 20 мільйонів транзакцій.

Крім комунальних платежів, в ТОП-3 найбільш популярних транзакцій входять – “поповнення мобільного телефону” і “Р2Р перекази” (перекази коштів з картки на картку). Разом вони складають понад половину всіх платежів, що здійснюються на сервісі.

Відзначимо, ТОВ «Портмоне» створене в 2002 р, є найбільшим гравцем ринку онлайн-платежів в Україні. Компанія працює з картами всіх українських банківських платіжних систем в режимі 24/7, а також надає цілодобову підтримку. Кількість клієнтів на сьогодні – 3 млн. користувачів, і щомісяця реєструється близько 15 тисяч нових абонентів. На Portmone є можливість оплатити понад 3 тис. сервісів, їх кількість постійно збільшується.

“Поки що клієнти частіше використовують веб-версію сервісу, проте кількість користувачів програми зростає з року в рік в середньому на 50%. Новий додаток Portmone дозволяє не тільки швидко і просто оплачувати рахунки чи переводити гроші на карту – завдяки сервісу можна проводити транзакції в будь-який час і будь-якому місці, де є доступ до мережі інтернет, буквально на ходу», – зазначає Сергій Хрульов, директор з маркетингу Portmone.com.

Нагадаємо, основні напрямки діяльності компанії: електронна доставка клієнтам рахунків від постачальників послуг (житлово-комунальних господарств, телекомунікаційних компаній, операторів мобільного зв’язку, інтернет-провайдерів, страхових компаній і т.п.); оплата клієнтами рахунків через інтернет за допомогою міжнародних платіжних карт Visa і Mastercard; доставка електронних рахунків клієнтів Банкам для їх оплати через банкомати, кіоски самообслуговування і системи інтернет-банк; технічне забезпечення еквайрингу міжнародних платіжних карт для інтернет-магазинів.

За інформацією прес-релізу.