“Цифрове перетворення Києва” від компанії Google

Kyiv vrazhae

Google Україна представив результати кампанії “Цифрове перетворення Києва” – спільного проекту в партнерстві з Київською міською державною адміністрацією.

Мета проекту показати, як за допомогою сучасних Інтернет-інструментів можна підвищити туристичну та інвестиційну привабливість цілого міста, а також як за допомогою інструментів VR можна по-новому відкрити для себе рідне місто. В рамках кампанії було проведено велику роботу, результатом якої стали кілька спеціальних сайтів, які будуть цікаві як киянам, так і гостям міста.

Сайт “Мандруй Київщиною” (https://discover-kyiv.com.ua/) став доповненням до представлених раніше проектів інших областей України. За допомогою зручної навігації та інтерактивної карти всі охочі зможуть знайти на сайті відомості про найцікавіші для відвідування об’єкти в Києві та області.

Спеціально для проекту були створені 3D-тури цікавими і малодоступними місцями Києва. Так, ви можете зробити віртуальну прогулянку Микільською дренажно-штольневою системою; походити Подільським мостовим переходом, який зараз ще будується; піднятися сходами Будинку з химерами і роздивитись вишуканий інтер’єр цього шедевра архітектури; зможете за допомогою 3D-панорами опинитися на щиті монумента “Батьківщини-Матері”.

З 18 по 20 травня всі кияни та гості столиці можуть відвідати спеціальну виставку “Київ Vrажає” і особисто отримати нові враження, здійснивши віртуальний тур цими незвичайними локаціями. Крім того, на майстер-класах під час виставки можна дізнатися, як стати Місцевим експертом Google, як за допомогою свого смартфона зробити 360-градусні панорами та віртуальні тури, і багато іншого.

Виставка проходитиме у Національному музеї Тараса Шевченка, за адресою: Київ, бульвар Тараса Шевченка, 12. Більше інформації про виставку – на сайті http://vrazhae.kiev.ua/

За матеріалами https://ukraine.googleblog.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA