Сервіс Apple Pay запрацює в Україні, Норвегії та Польщі пізніше цього року

Apple pay

Продовжуючи поступову глобальну експансію, Apple Pay запрацює в Україні, Норвегії та Польщі протягом найближчих кількох місяців, повідомив у вівторок, 1 травня, директор компанії Apple Тім Кук. Він не розкрив жодних додаткових відомостей про запуск у квартальних звітах компанії.

У травні минулого року адміністрація Альфа-банку заявила, що Apple Pay з’явиться в Україні в червні 2018 року, відповідно до коментарів Кука.

У звіті за грудень 2017 року стверджувалося, що Apple планує запуск сервісу у Польщі у березні. Поки що цього не сталося і червень вважається більш імовірною датою старту Apple Pay. Компанія, як стверджується, все ще веде переговори стосовно плати за операції з регіональними банками – потенційно тривалий процес, з огляду на небажання банків розподіляти доходи.

Що стосується фінансових результатів цього кварталу, то в усьому світі операції Apple Pay за останні роки збільшилися втричі, що означає значну популярність на існуючих ринках сервісу. Окрім США сервіс працює в таких країнах, як Австралія, Бразилія, Канада, Китай, Японія, Росія, Великобританія тощо.

Спочатку пристрої, що підтримуються, обмежувались iPhone 6 і 6 Plus, але зараз вони охоплюють не лише iPhone, але й iPad, Mac і Apple Watch.

За матеріалами сайту https://appleinsider.com та
http://www.apple.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA